Maresi. Cronici din Manastirea Rosie - Maria Turtschaninoff




Daca ati putea detine o cunoastere atat de mare incat sa schimbati lumea, ce ati face cu ea?

Maresi este doar o fetita cand ajunge la Manastirea Rosie, un loc plin de mister, un loc magic, in care Cunoasterea este telul suprem.

Fiind un loc de refugiu pentru fete din intreaga lume, Manastirea Rosie este un loc mistic, unde picior de barbat nu trebuie sa calce, unde fetele sunt pazite de puteri supraomenesti si Binele si Raul se imbina la orice pas.

Povestea lui Maresi este una despre prietenie, mai presus de orice. Cand Jai vine la Manastire, cele doua devin nedezlipite, ca doua surori. Traumele prin care au trecut le-au facut sa fie din ce in ce mai unite, fiecare din ele sa devina umbra celeilalte.

Camera Comorii (biblioteca) este locul preferat al celor doua prietene, unde timpul pare sa se scurga altfel, unde magia se impleteste cu realitatea si legendele prind viata.

Cand tatal lui Jai vine dupa ea, impreuna cu alti barbati, pentru a o omori, totul se schimba brusc. Manastirea isi apara protejatele si fortele naturii se dezlantuie asupra lor.

Dar oare vor reusi doar niste fete sa ii tina departe pe cei dornici de sange?

Cartea a fost minunata, intr-un mod tulburator. Te face sa te intrebi ce stii defapt despre viata? Cat de mult iti este dat sa cunosti? Cum te poate schimba o prietenie?

Multumesc Editurii Univers, pentru inca una din cartile frumoase pe care am avut ocazia sa le citesc.

Puteti sa achizitionati cartea de aici.

Etichete: , , , , ,