Vanatoarea de barbati – Audrey Weight


O carte draguta, pe care sa o citesti repede, intr-o zi de vara.

Christine si Janelle sunt surori gemene, in varsta de 28 de ani, ambele profesoare. Christine este bruneta si mai plinuta, Janelle blonda, supla si “minunata”, asa ca, bineinteles, Christine se simte inferioara.

Tocmai de aceea, vrea sa compenseze prin fel de fel de idei trasnite, care le tin ocupate vara de vara. Acum hotaraste sa scrie un roman despre vanatoare...de barbati si o convinge si pe sora ei sa scrie impreuna. Hotarasc sa mearga la cabana din munti a familiei, pentru a scrie acolo.

Insa descopera ca au companie. Fratele lor, David, il lasa pe rockerul Billy the Kid si pe prietenul sau, Nick, sa stea acolo o perioada, pentru a se ascunde de presa.

Dupa ce il vede pe Billy, Christine se gandeste ca ar fi bine sa faca pe petitoarea si sa il cupleze cu Janelle. Intre timp, insa, se indragosteste ea de el (chiar daca Nick si Janelle au avertizat-o ca va avea de suferit).

Au parte de cateva zile si nopti frumoase impreuna, fara sa stie nimeni, dar, intr-o seara, Billy ii gaseste notitele si vede ca ea vrea sa se foloseasca de numele lui pentru a isi scrie cartea. Este dezamagit si se despart, iar Christine este trimisa inapoi la Denver, mai mult cu forta, de catre fratele ei.

Se va folosi Christine de Billy? Cum va reactiona el? A fost dragostea lor o simpla iluzie?


Nota mea e 8.

Etichete: , ,