Sex Selfie - Dan-Silviu Boerescu


Va spuneam zilele trecute ca am primit de la Editura Integral cartea Sex Selfie si v-am promis recenzia.

Ei bine, ce pot sa va povestesc? Cartea a fost asemanata cu Fifty Shades of Grey (se si fac referiri la Grey in text, la un moment dat). Eu nu prea am vazut asemanarile, poate doar din punctul de vedere al eroinelor (ambele virgine).

Mai degraba as asemana cartea cu cea a lui Andrei Ciobanu, cred ca stim cu totii despre ce e vorba (celebra Ramona). :)

E scrisa in acelasi stil comic, personal, ca un fel de jurnal ero(t)ic, doar ca aici povesteste o fata.

Studenta la Jurnalism in Bucuresti, eroina noastra are unele complexe. La cei 21 de ani, e inca virgina (ceea ce pare a fi un adevarat sacrilegiu in zilele noastre) si o problema medicala care o va face sa ramana pe jumatate asa (da, ati citit bine, pe jumatate).

Crescuta de o matusa de la tara, deoarece mama sa e plecata in Italia sa lucreze "in domeniul hotelier", nestiutoarea noastra eroina ajunge in mijlocul Bucurestiului si afla ce inseamna viata de student. Sta in camera cu S. - grasa, dezinhibata si dezlantuita (ca sa nu folosim alte cuvinte, nu de alta, dar mai citesc si minori) si cu M. (un prieten bun, care ar putea fi mai mult de atat).

Au parte de betii, petreceri, iar betii si iar petreceri si toata lumea are parte si de alte lucruri, inafara de ea. Se consoleaza cu citatele "filozofice" postate pe Facebook si cu unghiutele cu ursuleti Panda. :)

Dar oare se va multumi doar cu atat sau va rezolva problema care o macina?

Cartea se citeste usor, e scrisa simplu si e amuzanta. O puteti achizitiona de aici.

Etichete: , , , , , ,