S.E.C.R.E.T. – L. Marie Adeline


 Cartea este pentru adulti. Daca aveti mai putin de 18 ani, mai amanati-o! :)



Siguranta, Erotism, Certitudine, Romantism, Extaz, Transformare...asta ar trebui sa descopere Cassie de la grupul S.E.C.R.E.T., prin intermediul a 9 Pasi, in decursul unui an. Dar va reusi chelnerita de 35 de ani, vaduva, fara incredere in ea si care se considera o “fata batrana”, sa accepte pasii?

Momentul in care cartea mi-a atras atentia a coincis cu cel in care Cassie isi da seama ca intr-adevar este considerata o fata batrana, tocmai pentru ca se poarta ca atare.

“Iesisem odata, cu un an in urma, cu cel mai bun prieten al fratelui mai mic al lui Will, un anume Vince, un hipiot desirat, care a ramas mut cand i-am spus ca aveam treis’patru de ani. Pe urma, ca sa-si mascheze stupoarea, s-a aplecat peste masa si mi-a spus  ca el avea “o chestie”, asa, pentru femeile mai in varsta – si asta venea de la cineva care ajunsese la ditamai varsta intelepciunii de treizeci de ani. Ar fi trebuit sa-l plesnesc peste mutra de tampit. In loc de asta, dupa numai o ora de intalnire cu el, am inceput sa ma uit la ceas.”

Prinsa ani de zile intr-o relatie cu un alcoolic, Cassie nu e eliberata nici dupa moartea acestuia. Astfel ca, dupa 5 ani, ea respinge pe oricine incearca sa ii faca avansuri, in special pe seful sau, Will, desi exista atractie reciproca.

Viata i se schimba in momentul in care gaseste un carnetel al unei cliente, in care isi descria fanteziile sexuale. Carnetelul o duce la Matilda, care o convinge ca are nevoie de ajutor de la S.E.C.R.E.T..

Astfel, ea porneste pe taramul fanteziilor, fiecare dintre cei 9 Pasi corespunzand unei fantezii de-a ei. Are parte de sex cum n-a mai avut, cu niste straini care de care mai chipesi si isi recapata increderea in ea, pana ajunge la ultimul pas, cel al Alegerii.

Ei, aici as putea sa scriu o adevarata poveste. Cand ea in sfarsit isi da seama ca e pregatita pentru Will, el strica lucrurile cum nu se putea mai bine si da dovada de o lasitate de nedescris. Asa tare m-a enervat, ca eram sigura ca mi-a scapat ceva, poate totusi nu am citit atent si Cassie l-a pocnit putin, asa cum merita. Dar nu, nu s-a intamplat asta. El a determinat-o sa aleaga corect pentru ea si mi-a placut ca a facut-o cu demnitate.

Cartea e foarte erotica, fiecare fantezie e descrisa in detaliu, desi eroina are un limbaj destul de pudic. 

Mi s-a parut amuzanta combinatia. J

Nu o recomand oricui. Daca nu va place genul, mai bine nu va apucati de ea.


Nota mea este 9.


Etichete: , , ,