Privilegiul – Zoey Dean


A fost o carticica amuzanta, numai buna de citit intr-o zi calduroasa de vara. Am avut senzatia ca m-am uitat la o comedie bunicica, tipic americana.

Megan Smith a absolvit Yale, insa are un job la o revista mediocra, sta intr-un apartament mai mult decat mediocru, se simte inferioara fata de sora ei, Lily si se afla intr-o relatie cu James, o relatie in care ea este mereu in umbra fostei lui iubite.

Dupa ce isi pierde jobul pe care il are, fosta ei sefa ii ofera o alternativa: sa le mediteze pe faimoasele gemene Baker-Rose si Sage, in varsta de 17 ani. Ramase orfane si crescute de bunica, ele au mostenit un imperiu de 84 milioane de dolari, dar tot ce stiu sunt petrecerile, extravagantele si sunt renumite ca sunt la fel de proaste pe cat sunt de frumoase.

Ajunge in Palm Beach si ii este propus un targ pe care nu il poate refuza: 1.500 de dolari pe saptamana, plus 75.000 dupa 2 luni, daca fetele intra la facultate.

Tot ce a citit in tabloide e adevarat si le uraste pe gemene, care ii fac o primire groaznica (isi invita cativa prieteni care asista la un spectacol pe cinste –Megan innotand goala in piscina).

Pentru  a se razbuna, ea hotaraste sa ramana acolo pentru a strange material pentru un articol care le va face complet de ras.

Marco si Keith (un cuplu gay) o transforma din Ratusca cea Urata in Cenusareasa, ajutand-o sa se integreze mai usor in anturajul gemenelor. De asemenea, ele o cred bogata si ea le lasa sa creada asta, tocmai pentru a se integra mai bine.

Doar ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca Megan devine o alta persoana, se schimba si chiar incepe sa le cunoasca pe cele 2 si sa le inteleaga. Il intalneste si pe Will, de care se indragosteste iremediabil, doar ca o da in bara de cateva ori si il dezamageste.

Fetele incep sa invete si cele 3 se imprietenesc. Megan hotaraste sa nu mai scrie articolul, insa uita sa stearga fisierele de back-ul  si de pe stick. Chiar cu o noapte inainte de examen, cand Megan isi petrece prima noapte cu Will, gemenele gasesc stick-ul si afla de articol. Astfel, ea ii dezamageste pe toti, chiar cand credea ca lucrurile incep sa mearga bine. Pleaca, fara nici un ban, inapoi la viata ei mizera.

Fara slujba, fara iubit (James isi gasise pe altcineva intre timp) si distrusa sufleteste, Megan e in cea mai mare incurcatura.

Ce se va intampla in continuare cu ea? Vor reusi gemenele sa ia examenul? O vor crede ca nu avea de gand sa publice articolul? O va ierta Will?

Sunt multe raspunsuri de aflat.

Trailer serial

Etichete: , ,