Patru nunti si o mostenire - Julia Quinn, Eloisa James, Connie Brockway


Descriere

În cursul vizitei anuale pe care o fac de Crăciun în Scoția, la castelul aproape ruinat al excentricului lor unchi, vicontele de Rocheforte și vărul său, contele de Oakley, primesc niște cadouri cu totul aparte. Bătrânul Taran Ferguson, nerăbdător să-i vadă însurați ca să-și asigure succesiunea, a apărut pe neașteptate, însoțit de oamenii săi, la un bal din vecinătate și a răpit patru domnițe fermecătoare, dornice de măritiș, dintre care moștenitorii săi să-și poată alege mireasa.

 Viscolul care izolează castelul timp de câteva zile este un bun prilej ca intențiile cele mai onorabile să facă loc unor ispite surprinzătoare și irezistibile. Poveștile care se țes între protagoniști vă vor transpune într-o lume strălucitoare și magică, plină de senzualitate, în care jocurile de culise vor avea un singur câștigător – dragostea.

Parerea mea

A fost o carte mult mai buna decat prima din serie. Desi aici avem parte de 4  povesti de dragoste simultan, mi s-au parut mai bine conturate si in acelasi timp mai frumoase.
Cand Taran rapeste 4 domnisoare de la un bal, pentru a le oferi nepotilor sai ocazia sa isi aleaga mireasa, le arunca in trasura ducelui de Bretton, fara sa stie ca si el e acolo. Astfel,ajunge sa il rapeasca si pe el.
Drumurile fiind blocate de zapada, vor petrece cateva zile cu totii la castel, reusind astfel sa se cunoasca mai bine.

Catriona Burns si ducele de Bretton cad primii in mrejele dragostei, desi nici unul din ei nu aveau de gand sa se casatoreasca. Povestea lor a fost frumoasa si dulce, mi-a placut. :)


Robin, pe jumatate francez si lefter, urmeaza sa mosteneasca castelul unchiului sau. Se indragosteste de lady Cecily, dar isi da seama ca nu este bun pentru ea, care provine dintr-o familie buna. Insa si ea il iubeste, dar nici unul nu o recunoaste, la inceput.

Fiona si Marilla sunt surori, dar sunt complet diferite. In timp ce Fiona este retrasa si bine-crescuta, Marilla isi incearca norocul cu fiecare dintre cei 4 barbati, fiind vulgara, agasanta, enervanta. Nu mi-a placut deloc.

Amandoua l-au observat insa pe Byron, contele rece si rezervat, nepotul englez al lui Taran. De care se va indragosti Byron?

Taran se casatoreste si el, cu una dintre surori.

Cartea se termina foarte amuzant, cand salvatorii fetelor vin la castel si dau peste o nunta cu 4 perechi. :)

Nota mea este 9.

Seria Lady Most - Volumul 2

Etichete: , , , , ,